I takt med, at behandlingsmetoderne bliver bedre, modtager vi hos TT4 flere og flere patienter, som ønsker at få foretaget tandblegning.

Vi får alle mere gule tænder med alderen. De mest almindelige årsager er rygning, kaffe, the og rødvin, samt andre farvende fødevarer. Men gule og misfarvede tænder kan lysnes i væsentlig grad.

Alle, som ikke har porcelæns- eller plasticreparationer på forsiden af tænderne, kan bruge tandblegning. Det er i dag fuldstændigt uskadeligt for tænder og emalje, og påvirker ikke fyldninger, broer mv. Har du fyldninger på forsiden af fortænderne skal du dog regne med, at skulle udskifte disse fyldninger efter endt behandling til den nye lysere farve dine egne tænder har fået.

Resultatet varer fra 1 til 4 år, alt afhængig af dine spise-, drikke- og rygevaner.

Hos TT4 foretrækker vi den såkaldte skinneblegning, hvor processen foregår over et antal dage. På klinikken tages aftryk af dine tænder, hvorefter du hjemme – efter nøje instrukser fra os – påfører blegegelé i skinnen 1 gang om dagen i den anbefalede behandlingsperiode. Dette er den mest skånsomme metode for dine tænder og tandkød, og har en længerevarende effekt i forhold til korttidsblegning.

Overvejer du en tandblegning er du meget velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 35 38 24 60 for yderligere oplysninger.

Book en tid

Tand-
eftersyn

Kosmetiske behandlinger

Tanderstatninger

Tandblegning

Tandfyldninger

Rodbehandling

Tandlægeskræk

Fjernelse af tænder